13.9.08

Marnatón

Dijous tarda anem cap a St. Antoni de Calonge a casa l'Aure-Glòria. Descarreguem i anem una estona a la platja. Sopar de carn a la brasa i passeig per fer-ho baixar tot. L'endemà matí ens llevem amb un bon esmorzar i una mica d'esport anant a córrer, tot i que em fan mal les ferides i aviat paro. Xerradeta a la terrassa i dinar boníssim a càrrec de la Glòria. Sobertaula i cap a Cadaqués per trobar-nos amb en Dani i l'Anna Teresa. Instal·lació al càmping amb la furgo i la maggiolina i anem al centre per el briefing i l'entrega de gorros-dorsals on trobem altres membres del CTG com en Roger o en Josep. Anem a sopar, saludem en Jose, la Susi i l'Arnau, fem una cervesa i a dormir.

Ens llevem a les 6:30 després d'una nit de molt vent i una mica de pluja. Esmorzem, baixem caminant al centre de Cadaqués i agafem el trenet que ens porta a Cap de Creus. Els participants baixen a la caleta i amb l'Anna Teresa en quedem més amunt per veure la sortida. Van sortint per grups entre les 9 i les 10h. Tornem a Cadaqués amb l'Alexia, una noia que s'ha ofert a baixar-nos en cotxe. Fem el 2n esmorzar mentre esperem que comencin a arribar els primers i anem a la meta. En poca estona ja han sortit tots els nostres, els anem a retrobar, dutxar-nos i dinar al càmping. Siesta, volteta per Cdq, sopar i a dormir que estem rebentats.

Finalment aquest matí recollim, una estona de platja-xiringuito i cap a casa.

Un bon pont a Calonge amb l'Aureli i la Glòria tractant-nos com reis, de càmping a Cadaqués amb en Dani, l'Anna Teresa, en Marc, la Jud, en Jordi i també amb la companyia de Jose-Susi-Arnauet.

Felicitats als MARnatonians!!!