1.4.09

No me pidas que te bese, porque te besaré

Després d'un bon cap de setmana a casa, destaco:
- la retrobada amb els papis
- sopar amb les noies
- visita fugaç d'en Joan
- festa d'aniversari d'en Marc
- veure als amics/companys del CTG
- trobada aboslutament necessària i urgent amb l'Emma per parlar
I m'he quedat sense veure en Miquel i en Marc :( i adormint-me per no fer el canvi d'hora el diumenge i per tant quedar-me sense anar a Banyoles com tenia pensat.
Ara començo una setmana molt tonta i enfadada amb el món, que ningú s'acosti que mossego.
A sobre acabem de rebre una carta de l'hospital dient que estem obligats a inscriure'ns a l'Ordre des Masseurs-Kinés (Col·legi de fisios) o tindrem problemes...quan el nostre mateix "jefe" no hi està inscrit i té gent espanyola contractada que no té ni l'autorització d'exercir a França. A més a més que ens té fins el gorro de les seves tonteríes i comentaris, ja hem decidit que si ens fan pujar massa la mosca al nas marxem els 3 de cop (Alejandro, Joan i jo) de liberals, que aquí la feina sobra. Ahir amb Alejandro ja parlavem de mirar pisos a París de cara al juliol.
Soooort que aquesta setmana està fent molt bon temps i amb Nadine tornem a fer els nostres picnics fora al banc prenent el sol.
Necessito fer quelcom interessant aquest cap de setmana, i la millor opció per ara és anar diumenge a veure la Marató de Paris!!!
Amb amb tant temps lliure com tenim, a més d'anar al gimnàs, mirar els videos d'en Berto, descarregar-me els episodis de Lost i Anatomía de Grey també també tenim temps per mirar i descobrir pelis. Com la que vaig mirar ahir: