26.4.09

Aniversaris

Divendres sortint de la feina, anem a casa per descansar i a les 18h anem amb Alejandro a Montmartre per comprar el regal d'Ana. De seguida trobem el que volíem per ella i a més ens comprem una dessuadora per tots 2 igual. Som la peste...
Agafem el metro per anar al parc de la Villette, on hem quedat amb la resta per fer un sopar-picnic per celebrar l'aniversari d'Ana (23).
Ens hi presentem que són quasi les 20h i ja han arribat tots (Ana, Sandra, Judith, Gwen, Patri i Joan). Cap a les 21:30h anem fent via, i fem parada a casa de les noies per fer un últim got abans de tornar a casa.

Dissabte al matí em toca la guàrdia de 8:30-12:30. Es passa força ràpid entre pacient i pacient i quan arribo a casa dino i em fico dins el llit, d'on no en surto fins les 19h entre la migdiada i la peli.
Al vespre hem de celebrar l'aniversari d'Alberto (23 també), però ha marxat a Ikea amb Alejandro i triguen mooooolt. Per fi a les 23h arriben a buscar-nos a Joan i a mi.
Anem casa seva, a Bagnolet, instal·lem les 4-5 làmpades que ha comprat i al cap de poca estona arriben Sandra, Ana i Patri. Sopem pizza, fem petar la xerrada i ballem mentre (segurament) molestem els veïns.
Cap a les 3h les noies i Joan marxen, i amb Alejandro ens quedem xerrant, instal·lant l'internet d'Alberto i ja a les 6 ens porta a casa. Amb 3 cafés a sobre no aconsegueixo dormir i pel poc que agafo el son, a les 10 ja estic llevada.

Aquesta tarda teniem previst tornar a Ikea perquè Alberto comprés el sofà (i alguna cosa ens cauria a nosaltres també). Però vist que no dóna senyals de vida, anem a fer una volta pel parc de la Légion d'Honneur d'aquí al costat que hi fan la festa de les tulipes!!

Les fotos dels aniversaris: