22.3.09

Don't know why...

Poca cosa a destacar a part de la festa del personal de divendres a l'hospital i el passeig d'ahir pels Jardins de Luxembourg.

Divendres a les 19h, Alejandro, Ana, Joan i jo ens plantem a la sala polivalent de l'hospital Delafontaine, on es feia un sopar bufet i festa. El menjar abundava, et servies tu mateix i menjaves dret. A les 21:30 comença la "festa" amb un animador que ens fa ballar salsa i bachatas i després ja posen música més o menys ballable. Amb Alejandro ens creiem els reis de la pista (que va buidar-se força) i ballem salsa, bachatas, el Mambo Nº5 i el "You're the one that I want" de Grease calcat a la peli (http://www.youtube.com/watch?v=JIpWhTEUWmY). A la 1h marxem a dormir, sort que només hem de caminar 2min perquè estem esgotats.

L'endemà matí passa distret ja que Ana s'ha quedat a dormir i fem petar la xerrada mentre mirem videos. Marxa, dino i a les 15:30 passo a buscar en Joan i l'Alejandro per anar a París, als jardins de Luxembourg a passejar i on hem quedat altre cop amb Ana. Prenem el sol i caminem cap al St. Michel, barri llatí i parem a fer una pinta al costat de Notre Dame on més tard ve a trobar-nos Alberto.

Alejandro ha quedat per la seva banda, així que marxem en cotxe, deixem Ana a casa i anem a sopar a casa Alberto. Entre truita de patates i pasta xina es fa tard i a les 2h ens porta a St. Denis.

El dia d'avui s'ha basat en llevar-se tard, fer el gos, trucar a casa, trucar la Bertyl, fer més el gos, anar al gimnàs amb Joan i fer el dinar per demà.


Uuuuiii que difícils es fan alguns dies...
Xinpún!

Aaaiii i m'ho deixava, demà al matí vaig a veure una operació!!! yuhuuu, tinc pase VIP per anar a veure una lligamentoplastia!
********************************************************************************
When I saw the break of day
I wished that I could fly away
Instead of kneeling in the sand
Catching teardrops in my hand

My heart is drenched in wine
But you'll be on my mind
Forever

http://www.youtube.com/watch?v=9__6TAVTwtk