20.11.08

Ja és Nadal a Paris!!!

Aquesta tarda havíem decidit anar amb Sandra i Ana a l'exposició de Picasso a les Galeries del Gran Palais. Estàvem informades que ja s'havien encés els llums de Champs Elysées, per tant, al sortir de l'exposició podíem veure la magnífica avinguda.
Al sortir del metro ens trobem ja amb tot il·luminat i casetes blanques de fusta a banda i banda...les tres hem fet el mateix pensament: "podríem mirar les paradetes i deixar el museu per un altre dia...total està fins febrer i tenim temps". Així que hem caminat avall fins la Concorde (on han instal·lat una nòria) i amunt fins Arc de Triomphe. Pel camí hem fet evidentment una crêpe salada i força fotos.
Mirant avall, cap a la Place de la Concorde
Mirant amunt cap a l'Arc de Triomphe
Place de la Concorde, nòria i al fons les Jardins des Tuilleries
Ana, Sandra i Lara
La nòria a la que un dia pujarem

D'altra banda segueix tot bé, els dies passen volant. A la feina m'ho passo bé, ja sigui amb els estudiants de pràctiques i el "cachondeo" dels últims dies, amb Ana i Nadine, rient-nos de Catherine o amb alguns pacients amb els que ens fem farts de riure: Bertyl, Amidou, Djena, Mr.Kathir, Mr. Capineri o Mr. Patte, que avui s'ha cardat un ostiot de cara increïble menre caminava per la cinta i s'ha posat a tocar els botons de velocitat que tants cops li he dit que no toqui...s'hagués pogut matar (per l'edat ja avançada que té, la velocitat a la que anava i l'ostiot) però per sort no té res més que tota la barbeta rascada i mitja cara-coll morat :S
I aquest cap de setmana marxo en tren a visitar els avis a l'Ile d'Oléron! em moro de ganes de passar uns dies de descans i en família.
P.D: veient les fotos no us vénen ganes de venir??? els vols amb Ryanair estan a menys d'1€!! ho juro! el cap de setmana de l'1 de febrer vinc per 0,2cènt anar-tornar!! és una gangaaaaa